Бар басейн

Доброто време, прекарано в компанията на семейство и приятели край басейна, в отпускащо четене на книга или в излежаване под милувките на слънчевите лъчи, вървят ръка за ръка с любимата освежителна напитка или с предпочитаното алкохолно питие, но задължително – добре изстудени!

Погрижили сме се те да са само на една ръка разстояние!

Настанете се удобно на бара, отпуснете се на шезлонг или седнете на сянка под някой от големите чадъри, за да си подарите един чудесен плаж в подножието на планината! Почувствате ли жегата, разпуснете в лековитите минерални води.

Бирата е доказателство, че Бог ни обича и иска да сме щастливи
Бенджамин Франклин

Напитки

Барът на басейна на Бързия Холидей Клуб предлага на своите гости топли и студени напитки, както и различни алкохолни изкушения. Насладете се на професионално приготвените коктейли и на разхладителните безалкохолни, поднесени от любезния ни персонал. Погрижили сме се за разнообразни вкусове и предпочитания. Моля, разгледайте менюто в дясно за повече информация.

Хапване

Добрите гастрономи знаят, че хубавото питие нерядко се нуждае от компанията на подходящо мезе: чипс или картофки за бирата, ядки за коктейла, или лека закуска (вкусни тостове и топли пици) за по-гладните. Какъвто и да е вашият избор, обърнете се към персонала, който се грижи за апетита на плажуващите край басейна. Моля, разгледайте менюто в дясно за повече информация.

Меню „Басейн“

Виното е най-здравословното и хигиенично питие. Луи Пастьор


Работно време

Барът работи само през летния сезон
Понделник – Неделя
09:30-18:30


Връзка с нас

За резервации
+359 87 8 428 497